Goedkope vluchten naar Turkije

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Turkije

Turkije is een prachtig divers land met een rijke cultuur en historie. Denk bijvoorbeeld aan Istanbul, wat eerst de stand Constantinopel was, of Ankara, de hoofdstad van het moderne Turkije. Er gaan vanaf veel luchthavens goedkope vluchten naar Turkije. Je kan vliegen vanuit Amsterdam, Brussel, Dusseldorf en Keulen. De vlucht naar Turkije duurt vaak rond de vier uur. Er zijn veel verschillende vliegtuigmaatschappijen die vluchten naar Turkije aanbieden. Vergelijk daarom altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor goedkope vliegtickets naar Turkije.

De meeste luchthavens in Turkije zijn modern en aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de dichtstbijzijnde stad. Na je vlucht naar Turkije met je goedkope vliegticket met een airline zoals Pegasus Airlines, Sun Express of Turkish Airlines reis je dus makkelijk door naar je bestemming. Turkije is een groot land met veel diverse bestemmingen. In het zuiden zijn veel badplaatsen en resort en is het de perfecte bestemming voor je vliegreis.

Populaire steden in Turkije

Turkije

Er zijn weinig landen zo veelzijdig als Turkije. Je hebt schitterende bergketens in Cappadocië, Ankara als prachtige moderne hoofdstad en het historische Istanbul. Je kunt heerlijk ontspannen aan de Middellandse Zee. Geniet van kumpir met een heerlijk kop Turkse koffie in de zon. Er zijn veel historische overblijfselen. De oudste tempel ter wereld, de Göbekli Tepe van wel 11.500 jaar oud is ook in Turkije te vinden. Er zijn overblijfselen van het Romeinse rijk, het Ottomaanse rijk en nog veel meer! Antalya ligt naast de bergen en het strand, je kunt dus in de ochtend gaan skiën en in de middag lekker bakken op het strand, wat wil je nog meer!

De Turken zijn een zeer gastvrij volk. Het is in de Turkse cultuur ook heel normaal dat je vrienden, familie, buren en vrienden spontaan langskomen voor een kopje koffie of thee. Je bent dan altijd uitgenodigd om te blijven eten en het is niet beleefd om deze uitnodiging af te slaan. Wist je trouwens dat te laat komen een teken van respect is naar de gastheer of gastvrouw. Je geeft ze dan namelijk meer tijd om het bezoek voor te bereiden. Turkije is dus een prachtig land met een bijzondere cultuur. Wacht niet langer en boek nu je vliegreis naar Turkije.