Panorama

Goedkope vluchten naar Turkije

Vergelijk vliegtickets naar Turkije

Turkije is een divers land met een rijke cultuur en historie. Denk bijvoorbeeld aan Istanbul, of de tegenwoordige hoofdstad Ankara. Vanaf verschillende luchthavens vertrekken er goedkope vluchten naar Turkije. Onder andere vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel, Düsseldorf en Keulen zijn er budget tickets beschikbaar. Een vliegreis naar Turkije duurt vaak rond de vier uur. Er zijn veel verschillende vliegtuigmaatschappijen die vluchten naar Turkije aanbieden, zoals Corendon, KLM, en Tolair. Vergelijk daarom altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl zodat je het meest voordelige vliegticket naar Turkije vindt.

De meeste luchthavens in Turkije zijn modern en aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de dichtstbijzijnde stad. Na je vlucht naar Turkije met een luchtvaartmaatschappij zoals Turkish Airlines, SunExpress of Pegasus Airlines reis je dus makkelijk door naar je bestemming. Turkije is een groot land en heeft voor elke vakantiewens een passend reisaanbod. 

Goedkoop vliegen naar Turkije: strand en historie

Toeristen vliegen vooral naar Turkije vanwege de veelzijdigheid. Zo vind je hier schitterende bergketens in Cappadocië, is Ankara prachtig als moderne hoofdstad en ontdek je de historie in Istanbul. Ook kun je heerlijk ontspannen aan de Middellandse Zee in de echte “Turkse Riviera” badplaatsen Bodrum en Antalya. Antalya ligt bovendien naast zowel de bergen als het strand. Zo kun je in de ochtend gaan skieen en in de middag bakken op het strand. Wat wil je nog meer?

Daarnaast vind je in Turkije nog veel overblijfselen van de rijke geschiedenis. Bezoek bijvoorbeeld de Göbekli Tepe, het oudst bekende tempelcomplex ter wereld. Tevens vind je in Turkije overblijfselen van het Romeinse Rijk en het Ottomaanse Rijk.

Het Turkse volk is zeer gastvrij. Het is in de Turkse cultuur heel normaal dat je vrienden, familie, buren en vrienden spontaan langskomen voor een kopje koffie of thee. Je bent dan altijd uitgenodigd om te blijven eten en het is niet beleefd om deze uitnodiging af te slaan. Wist je trouwens dat te laat komen een teken is van respect naar de gastheer of gastvrouw? Je geeft ze op die manier meer tijd om het bezoek voor te bereiden.

Goedkoop vliegen naar Turkije? Vergelijk dan de vliegtickets naar Turkije voor een lage prijs op Goedkopevliegtickets.nl.