Panorama

Vluchten naar de Verenigde Arabische Emiraten

Vergelijk vliegtickets naar de Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten is een prachtig vakantieland en je waant je hier even in “The Arabian Nights”. Vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken er directe vluchten naar de Arabische Emiraten en er zijn voor een lage prijs vliegtickets beschikbaar. Ook vanuit Brussel kun je naar de Verenigde Arabische Emiraten vliegen. De reis met het vliegtuig duurt ongeveer 6,5 uur.

De Verenigde Arabische Emiraten is voor het wereld vliegverkeer een belangrijk overstappunt. De luchthavens van Dubai en Abu Dhabi zijn daarom erg groot. Je reist hier naartoe met een luchtvaartmaatschappij zoals KLM, Aeroflot, Emirates en Lufthansa. De prijzen van vliegtickets naar de Verenigde Arabische Emiraten kunnen erg verschillen. Vergelijk daarom altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals en de goedkoopste vliegtickets.

Populaire steden in de Verenigde Arabische Emiraten

Vliegen naar de Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten bestaat uit zeven verschillende emiraten. Het land beschikt net als Oman over grote olievoorraden en verdient hier veel mee. Ook het toerisme speelt in de Emiraten een belangrijke rol. Zo kijk je vanaf het dakterras van een paleis op tegen de moderne wolkenkrabbers die de skyline van verschillende steden in “The Emirates” domineren.

De Verenigde Arabische Emiraten heeft een warm woestijnklimaat. Dit betekent dat het hier erg het kan worden. Gelukkig is het goed toeven aan de vele badplaatsen zoals Jumeirah in Dubai, Yas Island in Abu Dhabi en Ras Al Khaimah in Ajman. Alle moderne gebouwen beschikken over airco. En wist je dat er in de Verenigde Arabische Emiraten verschillende ondergrondse winkelcentra zijn gevestigd? Zo kun je prima uit de hitte winkelen. Volg ook eens een tour door de woestijn. Dit kan met de auto of een kameel.

Wil je goedkoop vliegen naar de Verenigde Arabische Emiraten? De echte low cost airlines vliegen hier niet naartoe, maar vergelijk altijd de vliegtickets van verschillende vliegmaatschappijen. Zo vind je toch een voordelig vliegticket naar de Verenigde Arabische Emiraten voor het budget dat jij in gedachten hebt.