Vluchten naar de Verenigde Arabische Emiraten

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar de Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten is een prachtig vakantieland. Het voelt alsof je midden in The Arabian Nights beland. In de woestijn liggen prachtige moderne steden, vol wolkenkrabbers. Vanuit Amsterdam gaan er directe vluchten naar de Arabische Emiraten. Je kan voor deze vluchten voor een lage prijs vliegtickets boeken. Ook vanuit Brussel kan je naar de Verenigde Arabische Emiraten vliegen. De vlucht naar de Verenigde Arabische Emiraten duurt ongeveer iets van zes en een half uur.

Er vliegen veel verschillende airlines naar de Verenigde Arabische Emiraten. Het is voor het wereld vliegverkeer een belangrijk land. Het is een belangrijk overstappunt. De luchthavens van Dubai en Abu Dhabi zijn daarom ik erg groot. Airlines zoals KLM, Aeroflot, Emirates en Lufthansa vliegen naar de Verenigde Arabische Emiraten. De prijs van vluchten kan erg verschillen. Vergelijk daarom altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals en de goedkoopste vliegtickets.

Populaire steden in Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat de Verenigde Arabische Emiraten uit zeven verschillende Emiraten. Het land heeft grote olievoorraden en verdient hier ook veel geld aan, daarnaast is de luchthaven een belangrijk knooppunt in het internationale vliegverkeer. Maar ook het toerisme speelt in de Emiraten een belangrijke rol. Het land heeft grote allure. Vanuit het dakterras van een historisch paleis kijk je op tegen de moderne wolkenkrabbers die de skyline van verschillende steden in de Emiraten domineren.

Het klimaat van de Verenigde Arabische Emiraten is een warm woestijnklimaat. Dit betekent dat het er erg heet kan worden. Gelukkig is het goed toeven aan de vele badplaatsen in de Emiraten. Ook door de rijkdom van het land hebben alle moderne gebouwen airco. Wist je dat er in de Verenigde Arabische Emiraten verschillende ondergrondse winkelcentra zijn? Zo kan heerlijk uit de hitte winkelen. Wat ook prachtig is, is een bezoek aan de woestijn. Je kan op kamelen of met de auto door deze gigantische zandbak touren.