Melbourne

De grote stad Melbourne is gesticht in 1835 door kolonisten uit Tasmanië. Melbourne is vernoemd naar de staatsman Lord Melbourne, die toen der tijd Minister-President was van Groot-Brittannië. De stad is gelegen in het zuidoosten van Australië aan zee. Melbourne is een charmante gezellige en sfeervolle stad, waar cultuur erg belangrijk wordt gevonden. In de stad zijn er veel boetiekjes, kunstgalerijen en musea te vinden. Als u naar Australië vliegt is het zeer zeker de moeite waard om Melbourne te bezoeken. Dus boek goedkope vliegtickets Melbourne en geniet van deze mooie stad. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Melbourne British Airways British Airways 11 jan 2021 8 mrt 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Melbourne Meerdere airlines Meerdere airlines 1 feb 2021 22 feb 2021 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Melbourne KLM KLM 11 jan 2021 8 mrt 2021 2 overstappen
Eindhoven - Melbourne Meerdere airlines Meerdere airlines 11 jan 2021 8 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Melbourne Etihad Airways Etihad Airways 20 jan 2021 16 mrt 2021 1 overstap
Brussel - National - Melbourne Meerdere airlines Meerdere airlines 20 jan 2021 16 mrt 2021 2 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Melbourne is een stad vol bezienswaardigheden, de ene nog indrukwekkender dan de andere. Bezienswaardigheden die u gezien moet hebben zijn: de Old Melbourne Gaol – dit is een oude gevangenis - het Federation Square – dit bijzondere plein is gebouwd van glas en kalksteen – de Royal Botanic Gardens – in deze prachtige “tuin” bloeien de mooiste bloemen en planten van de wereld – en de Eureka Skydeck 88 – vanuit deze kubus die als het ware in de lucht zweeft heeft u geweldig uitzicht over de stad-. Naast deze bezienswaardigheden staat Melbourne ook bekend als  een echte winkelstad. Mooie winkels zijn David Jones, e.g.etal en Crumpler. Daarnaast kent Melbourne ook nog vele mooie musea en theaters. Wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets naar Melbourne.

Eten, drinken en uitgaan in Melbourne!

 

Van goed eten en drinken houden Australiërs wel. Dat is ook te merken in Melbourne. De stad kent vele goede en leuke restaurantjes waar gerechten uit de hele wereld geserveerd worden. Hele goede maar wel dure restaurants zijn: Circa the Prince en Ezard. Iets goedkoper bent u uit bij restaurant MoVida of de Press Club. Uitgaan is een Melbourne een hele beleving. De stad kent dan ook vele uitgaansgelegenheden. Niet te missen zijn The Loft- en de Night Cat Club. Houdt u niet van dansen ga dan naar Young & Jackson de oudste pub van Melbourne. Boek nu goedkope vliegtickets naar Melbourne.

Vervoer

 

 

Melbourne heeft een heel mooi stratenplan wat ook wel bekend staat als the Hoddle Grid. De stad heeft vele openbaarvervoersmiddelen zoals: trams, bussen en taxi’s. Daarnaast is Melbourne erg goed per voet te ontdekken. U heeft al goedkope vliegtickets naar Melbourne voor 900 euro.