Vliegtickets Vancouver

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Vancouver

Vancouver is veruit de meest indrukwekkende stad van Canada. Je kan al voor een lage prijs vliegtickets naar Vancouver boeken. Een directe vlucht vanuit Amsterdam naar Vancouver duurt iets meer dan negen uur en wordt uitgevoerd door KLM, maar deze vlucht is vaak erg duur. Vliegtickets met een tussenstop hebben vaak een lage prijs. Vlieg bijvoorbeeld via Londen of Dallas en bespaar zo honderden euro's.

Je komt aan op Vancouver Airport met een vlucht van de luchtvaartmaatschappij Wesjet, Air Transat, Air Canada of Lufthansa. De luchthaven van Vancouver is verbonden met het metronetwerk van de stad. Net als in Toronto reis je heel gemakkelijk naar je eindbestemming. Het is ongeveer dertig minuten reizen van de luchthaven naar het centrum van de stad

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Vancouver Air France Air France 9 sep 2021 30 sep 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Vancouver British Airways British Airways 9 sep 2021 1 okt 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Vancouver KLM KLM 14 mei 2021 12 jun 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Vancouver Meerdere airlines Meerdere airlines 3 feb 2022 24 feb 2022 non-stop
Amsterdam Schiphol - Vancouver Delta Air Lines Delta Air Lines 4 okt 2021 12 okt 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Vancouver KLM KLM 4 feb 2022 25 feb 2022 2 overstappen
Eindhoven - Vancouver Meerdere airlines Meerdere airlines 15 jan 2022 29 jan 2022 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Vancouver Meerdere airlines Meerdere airlines 23 sep 2021 1 okt 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Vancouver KLM KLM 4 sep 2021 11 sep 2021 2 overstappen
Brussel - National - Vancouver Meerdere airlines Meerdere airlines 4 sep 2021 11 sep 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Vancouver Meerdere airlines Meerdere airlines 23 sep 2021 1 okt 2021 3 overstappen

Vancouver

Deze schitterende stad heeft een prachtige ligging tussen de bergen. De stad heeft een geweldige allure en kent een zeer goede en gezellige sfeer. De stad staat bekend om de zorg voor de natuur, het heeft misschien wel het mooiste stadspark van de wereld. Daarnaast is het een perfecte plek om naar toe gaan als je van kunst houdt. De stad kent vele goede musea. 

Vancouver is een schitterende stad. Wat je zeker gezien moet hebben zijn: de Vancouver Art Gallery, Vancouver Law Courts, Robson Square, Woodward’s building en natuurlijk Vancouver Library Square. Maar als je in Vancouver bent, moet je toch bovenal genieten van de heerlijke natuur, de bergen en de mooie stadsparken. Het is daarom ook echt een aanrader om in de herfst vliegtickets te boeken naar Vancouver. De verschillende kleuren zijn heel indrukwekkend om te zien. Naast natuur en de architectuur kent Vancouver ook nog veel musea. Bekende en goede musea zijn: Vancouver Art Gallery, Vancouver Museum en Vancouver Maritime Museum.

Ontdek Vancouver

Eten en drinken is in Vancouver geen enkel probleem. De stad kent vele leuke eetgelegenheden, cafeetjes en barretjes.  Wil je echt iets typisch Canadees proberen? Drink een kop koffie bij Tim Hortons, volgens de Canadezen bestaat er geen lekkerdere koffie. Leuke plekken om te eten zijn: Maenam en Hawksworth. Lekker uitgaan en dansen op de vetste platen van dit moment is geen enkel probleem in Vancouver. Leuke uitgaansgelegenheden zijn: The Roxy en Bar None. 

Vancouver kent een uitstekend openbaar vervoersnetwerk. De stad heeft een goed bus- en metronetwerk en vanzelfsprekend rijden er veel taxi’s. Het is ook gewoon erg leuk om de stad per voet te verkennen. Alle toeristische trekpleisters zijn op loopafstand van elkaar. Door lopend de stad te doorkuisen kan je ook de unieke sfeer van de stad proeven en stuit je misschien nog eens op een van de vele verborgen pareltjes in deze stad. Wacht niet langer en boek je vliegreis via Goedkopevliegtickets.nl.