Panorama

Goedkope vluchten naar Estland

Vergelijk vliegtickets naar Estland

Estland is een bijzonder vakantieland en ligt aan de Finse Golf. Doordat het nog vele onontdekte pareltjes heeft, vliegen er steeds meer toeristen uit West-Europa naartoe. Gelukkig zijn er budget vliegtickets naar Estland beschikbaar. Zo gaan er directe vluchten vanaf Amsterdam Schiphol en Brussel. Het is ongeveer 2,5 uur vliegen naar bijvoorbeeld de hoofdstad Tallinn. Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden voordelige vliegtickets naar Estland aan. Vergelijk bijvoorbeeld de prijzen van KLM of de low cost airlines SAS en Ryanair.

Een budget vliegticket naar Estland vind je snel een eenvoudig op Goedkopevliegtickets.nl. Zo heb je altijd een ticket voor de meest lage prijs. Als Estland je een leuke bestemming lijkt, dan zijn vliegtickets naar de hoofdsteden van de andere Baltische Staten Riga of Vilnius ook iets voor jou.

Populaire stad in Estland

Vlieg naar Estland met mooie steden en prachtige natuur

Estland ligt in het noordoosten van Europa en is een prachtig land om naartoe te vliegen. Samen met Letland en Litouwen mag het zich tot de Baltische Staten rekenen. Breng tijdens je verblijf in Estland zeker een bezoek aan Tallinn met haar historische centrum. Ook de studentenstad Tartu is een aanrader. Hier staan veel mooie gebouwen en er is een bruisend uitgaansleven. De natuur in? Wandel of fiets dan door het Nationaal Park Lahemaa en Sooma. In Pärnu geniet je aan het zandstrand en de wintersportliefhebber gaat naar Otepää. 

Door de eeuwen heen is Estland vaak het onderdeel geweest van conflicten. Hierdoor kent het land vele culturele invloeden en staat het vol met burchten en vestingen. Wist je bijvoorbeeld dat Talinn een Deense stad is die verder is uitgebouwd door de Duitsers? De verschillende culturele invloeden zie je overal in het land terug en deze maken Estland tot een leuk en divers vakantieland.

Wil je ook goedkoop vliegen naar Estland? Bekijk dan de tarieven van verschillende vliegmaatschappijen. Zo vind je altijd het goedkoopste vliegticket naar Estland.