Goedkope vluchten naar Estland

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Estland

Estland is een prachtig vakantieland aan de Finse Golf. Het heeft vele onontdekte pareltjes, hierom wordt het land ook steeds populairder bij toeristen uit West-Europa. Het is de perfecte bestemming van je vliegreis. Naar Estland kun je budget vliegtickets boeken. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam en Brussel naar Estland. Het is ongeveer twee en een half uur vliegen naar bijvoorbeeld Tallinn, de hoofdstad van Estland. Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen naar Estland. Zo kun je budget vliegtickets boeken voor vluchten van Air Baltic, KLM en Norwegian.

Er gaan best wel veel vluchten van verschillende airlines naar Estland. Daarom is het altijd belangrijk om de prijzen van de verschillende vluchten te vergelijken. Dit doe je makkelijk en snel op Goedkopevliegtickets.nl. Zo boek je de beste vliegtickets voor je vliegreis naar Estland. Lijkt Estland je een leuke bestemming? Kijk dan ook eens voor vliegtickets naar de hoofdsteden de andere Baltische staten: Letland, Riga of Litouwen, Vilnius

Populaire steden in Estland

Estland

Estland is een mooi en bijzonder land. Toen Estland nog onderdeel was van de Sovjet-Unie beschouwde we het in West-Europa als een Oost-Europees land. Echter kent Estland weinig Slavische invloeden. Het is een Noord-Europees land. De taal is verwant aan het Fins en door de eeuwen heen hebben West-Europese landen een grote invloed gehad op Estland. Er staan prachtige burchten die gebouwd zijn door Duitse edelen en het land is lange tijd onderdeel geweest van Zweden.

Estland is vaak het onderdeel geweest van conflicten door de eeuwen heen. Hierdoor kent het land vele culturele invloeden en staat het vol met burchten en vestingen. Voor de liefhebber hiervan is er in Estland dus veel te beleven. Wist je bijvoorbeeld dat Talinn een Deense stad is die verder is uitgebouwd door de Duitsers? De verschillende culturele invloeden zie je overal in het land terug en deze maken Estland tot een leuk en divers vakantieland.