Panorama

Vliegtickets Qatar

Vergelijk vluchten naar Qatar

Een goedkope vlucht naar Qatar is een leuk alternatief als je de Verenigde Arabische Emiraten wilt bezoeken. Natuurlijk kun je vliegen naar Dubai of een vliegticket boeken naar Abu Dhabi, maar Qatar is minstens zo interessant. Qatar is goed te bereiken met het vliegtuig vanuit Nederland. Er vertrekken directe voordelige vluchten vanaf Amsterdam Schiphol die je in ongeveer 6 uur en 15 minuten naar je bestemming brengen. Ook vanaf Eindhoven, Brussel, Keulen en Düsseldorf zijn er vliegtickets voor een lage prijs naar Qatar beschikbaar.

Vliegtickets worden aangeboden door luchtvaartmaatschappijen zoals Qatar Airways, Royal Jordanian, British Airways en Pegasus Airlines. Je reist dan naar de hoofdstad Doha. Vergelijk het aanbod van vluchten naar Qatar en vliegt dan zo goedkoop mogelijk naar dit interessante emiraat voor een passend budget.

Populaire stad in Qatar

Vlieg naar Qatar, een veelzijdig Verenigd Arabisch Emiraat

Naar Qatar vlieg je voor een fijne vakantie of veelzijdige stedentrip. De zomermaanden zijn hier uitzonderlijk warm en in de wintermaanden geniet je van een aangename temperatuur van boven de twintig graden. De meeste toeristen verblijven in de levendige en moderne hoofdstad Doha met een indrukwekkende skyline. Bezichtig “The Torch Doha”, een ruim driehonderd meter hoge toren in Doha die dienst doet als hotel en ontspan bij The Pearl, dat bestaat uit een hoofdeiland en twaalf kleinere eilanden.

Wandel over de promenade aan de Doha Corniche en neem een verkoelende duik in de zee. Even buiten Doha is het elk weekend een drukte van belang aan de Sheehaniya Road, waar de kamelenraces worden gehouden. Bezoek ook Souq Waqif, een fort dat jaren geleden diende om rovers snel te kunnen weren die het gemunt hadden op de koopwaar bij Souq Waqif. Nog steeds kun je hier de leukste souvenirs en kruiden kopen. Winkelen doe je in de Villaggio Mall in Doha.

Goedkoop vliegen naar Qatar gaat eenvoudig moet een voordelig ticket naar de hoofdstad Doha. Vergelijk de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en je krijgt een handig overzicht van alle vluchten naar Qatar en de bijbehorende prijzen.