Panorama

Goedkope vluchten Adana

Goedkope vluchten naar Adana

Adana in het zuiden van Turkije is een interessante bestemming om naartoe te vliegen. Goedkope vliegtickets naar Adana zijn te krijgen voor directe vluchten vanaf Amsterdam Schiphol. Daarnaast vertrekken er vanaf Düsseldorf directe en voordelige vluchten naar deze grote Turkse stad. Vanaf Rotterdam en Eindhoven kan je ook goedkope vliegtickets krijgen naar Adana, maar dan heb je wel een tussenstop tijdens je vlucht.

Vanaf Schiphol reis je met een directe vlucht in 4 uur en 10 minuten naar Adana toe. Luchtvaartmaatschappijen zoals Pegasus Airlines, SunExpress en Corendon bieden allemaal vliegtickets naar Adana voor een lage prijs aan, waardoor er genoeg te vergelijken is. Je vindt dus altijd een vliegticket naar Adana voor het budget dat jij voor ogen hebt. Pak je koffers en stap op het vliegtuig naar het mooie Adana.

Top vluchten naar Adana

Vanuit Amsterdam Schiphol

SunExpress
Direct - 4u25
zo 15 sep zo 29 sep
v.a. € 271 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

SunExpress
Direct - 4u10
za 20 jul za 27 jul
v.a. € 511 (p.p.)
Condor
Direct - 4u10
za 20 jul za 27 jul
v.a. € 534 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

SunExpress
Direct - 4u7
zo 15 dec ma 23 dec
v.a. € 214 (p.p.)
Pegasus Airlines
Direct - 3u57
wo 11 sep do 3 okt
v.a. € 352 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Reis naar Adana: de poort tussen Europa en Azië

Adana bestaat al duizenden jaren en wordt door de ligging van de stad ook wel gezien als de poort tussen Europa en Azië. De stad is qua grootte na onder andere Istanbul en Ankara de vijfde stad van Turkije. Door Adana stroomt de rivier de Seyhan. De verschillende bruggen over de rivier verbinden de oevers met elkaar en er is zelfs nog een Romeinse brug die nog in tact is.

Een van de bruisendste plekken van Adana is rondom de Büyük Saat. Deze klokkentoren is de hoogste van heel Turkije. Rondom deze toren staat de bazaar van Kazancilar. Op deze 500 jaar oude bazaar zie je handwerkslieden hun traditionele handwerk uitvoeren en kan je genieten van de Adana kebab, een van de specialiteiten van de stad.

Vliegen naar Adana

Na je vliegreis naar Adana kom je aan op het vliegveld aan de rand van de stad. Vanaf hier rijd je in 10 minuten naar het centrum. Adana kent één metrolijn en verschillende buslijnen waarmee je door de stad heen kunt reizen. Wil je activiteiten ondernemen buiten Adana, dan is het huren van een auto een goed idee.

Adana is een stad voor geschiedenisliefhebbers, maar ook een goede bestemming voor iedereen die geïnteresseerd is in de Turkse cultuur. Het weer helpt zeker mee, want het grootste deel van het jaar is het hier aangenaam warm. Boek dus snel je goedkope vliegtickets naar Adana en ervaar deze stad zelf.

Goedkoop vliegen naar Adana? Vergelijk snel het aanbod van vluchten naar Adana op Goedkopevliegtickets.nl. Zo vind je altijd een ticket naar Adana voor de meest lage prijs.