Panorama

Goedkope vluchten Kayseri

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar Kayseri

Wil je goedkoop vliegen naar hartje Turkije? Boek dan vliegtickets naar het moderne Kayseri. Vanaf Amsterdam gaan er directe vluchten naar Kayseri waarmee je in 4 uur naar deze Turkse stad bent gevlogen. Ook vanaf Eindhoven en Rotterdam kan je goedkope vliegtickets voor directe vluchten naar Kayseri scoren. Je kan dus gemakkelijk hiernaartoe vliegen.

Het aanbod in vliegtickets naar Kayseri wordt verzorgd door luchtvaartmaatschappijen zoals Corendon, Pegasus Airlines en Sun Express. Er valt dus genoeg te vergelijken in het aanbod. Voor een heerlijke diverse vakantie in Turkije is Kayseri een ideale bestemming. Pak je koffers en stap op het vliegtuig om deze stad van dichtbij mee te maken.

Top vluchten naar Kayseri

Vanuit Amsterdam Schiphol

Corendon
Direct - 4u7
za 6 nov za 13 nov
v.a. € 100 (p.p.)
Sun Express
Direct - 4u17
zo 5 dec zo 12 dec
v.a. € 166 (p.p.)

Vanuit Rotterdam

Pegasus Airlines
Direct - 4u5
di 9 nov di 16 nov
v.a. € 148 (p.p.)
Corendon
Direct - 3u35
vr 29 okt vr 5 nov
v.a. € 149 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Pegasus Airlines
Direct - 3u55
zo 5 dec za 11 dec
v.a. € 103 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Hartje Turkije

Op 270 kilometer van de hoofdstad Ankara ligt Kayseri. Deze Turkse stad in het midden van het land ligt aan de voet van de inactieve vulkaan de Erciyes-berg. Vanuit Kayseri kan je deze berg bezoeken voor bijvoorbeeld bergbeklimmen, maar in de winter kan je hier ook terecht voor wintersport. Kayseri is een vrij moderne stad, maar kent toch ook verschillende monumenten uit Seltsjoekse en Ottomaanse tijden.

Zo heb je de citadel van de stad met negentien imposante basalten torens. Ook het Pinarbasi park is een mooie plek om te bezoeken en een kijkje te nemen bij de vele sculpturen die hier te zien zijn. Voor een tripje buiten de stad kan je naar het plaatsje Kültepe. Hier zijn interessante opgravingen uit de bronstijd. Een leuk uitje dus voor de geschiedenisliefhebbers.

Vervoer in Kayseri

Als je aankomt op het vliegveld van Kayseri kan je in 10 minuten met de auto in het centrum zijn. Er is een busnetwerk in de stad die je kan gebruiken om her en der heen te reizen, maar veel mensen maken gebruik van eigen vervoer, dus een auto huren is een goed idee. Vanaf het vliegveld gaan er ook dagelijks vluchten naar Istanbul.

Kayseri is op zichzelf een leuke stad, maar wordt vaak aangedaan als tussenstop naar Cappadocië. Dit enorme en wonderschone natuurgebied staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en dit is meer dan terecht. De sprookjesachtige rotspartijen en mystieke ondergrondse steden zijn dingen die je zeker een keer gezien moet hebben in je leven. Ga op avontuur in dit wonderlijke gebied en boek je vliegtickets naar Kayseri.