Panorama

Goedkope vluchten naar Konya

Goedkope tickets Konya

Voor een vakantie in Turkije zijn er verschillende opties. Vliegen naar Konya is er hier één van. Goedkope vliegtickets naar Konya zijn er te krijgen voor directe vluchten vanaf Amsterdam. Vanaf Schiphol doe je er 4 uur over om Konya te bereiken. Ook vanaf Düsseldorf vertrekken er directe vluchten voor een lage prijs naar deze Turkse stad. Daarnaast kan het voordelig zijn om te vliegen vanaf Rotterdam of Eindhoven, maar hierbij moet je wel rekening houden met een tussenstop tijdens je reis.

Luchtvaartmaatschappijen zoals Corendon, Pegasus Airlines en SunExpress bieden allemaal budget vliegtickets aan naar Konya, zodat jij alleen nog maar de goedkoopste optie hoeft uit te kiezen. Stap op het vliegtuig naar Konya en ontdek alles wat deze stad je te bieden heeft.

Top vluchten naar Konya

Vanuit Amsterdam Schiphol

SunExpress
Direct - 4u7
za 1 feb za 15 feb
v.a. € 195 (p.p.)
Pegasus Airlines
Direct - 4u
do 22 aug wo 9 okt
v.a. € 202 (p.p.)
AJet
1 stop - 18u20
ma 17 jun wo 26 jun
v.a. € 190 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

SunExpress
Direct - 3u47
wo 17 jul do 8 aug
v.a. € 678 (p.p.)

Vanuit Rotterdam

Pegasus Airlines
1 stop - 12u2
za 9 nov za 16 nov
v.a. € 227 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar authentiek Konya 

Konya ligt in het zuidwesten van Turkije en is een conservatief ingestelde stad. Er heerst hier een andere sfeer dan in steden in het westen van het land. Konya was het epicentrum van de Islamfilosofie en hier heeft de stad nog verschillende interessante bezienswaardigheden aan overgehouden. Bezoek bijvoorbeeld het bedevaartsoord het Mevlana klooster, dat tegenwoordig een museum is. Hier dansen de Derwisjen eindeloos in rondjes tot ze in een trans komen.

Konya is dus vooral een plek voor geïnteresseerden in de islamfilosofie. Zo kan je ook een kijkje nemen bij de islamitische school de Karatay Madrasa. Verder zou je Konya kunnen gebruiken als tussenstop tijdens je reis door Turkije naar het wonderschone Cappadocië.

Vliegreis Konya: tussenstop voor rondreis door Turkije

Konya is een prima tussenstop tijdens een reis door Turkije. Vanaf deze stad kun je doorreizen naar het magische natuurgebied Cappadocië met prachtige rotsformaties en mysterieuze ondergrondse steden. Als je toch op doorreis bent, breng dan een bezoekje aan de stad Kayseri.

Bij aankomst op het vliegveld van Konya rijd je met de auto in 20 minuten naar het centrum. In de stad kan je je prima lopend verplaatsen en voor langere afstanden is de tram of de taxi geschikt. Konya is via de hogesnelheidstrein ook verbonden met Ankara en Istanbul.

Wil je goedkoop vliegen naar Konya? Kijk dan op Goedkopevliegtickets.nl en vergelijk in het aanbod van voordelige vluchten naar Konya bij de airline die jij wenst.