Vueling - de Spaanse maatschappij voor goedkope vluchten

Over Vueling

Vueling biedt goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar veel Spaanse bestemmingen, zoals Barcelona, Malaga, Madrid en Sevilla.

Vliegvelden

In Nederland wordt alleen vanaf Amsterdam Schiphol gevlogen. Sinds enige tijd vliegt Vueling ook vanaf Brussel National.

Aan boord

Er is gelegenheid tot het kopen van drankjes en snacks aan boord van het vliegtuig.

Toegestane bagage

Bij Vueling mag u een stuk handbagage meenemen dat de maximumafmetingen heeft van 55cm x 40cm x 20cm. Het stuk mag niet meer wegen dan 10 kg. Daarnaast mag er nog een klein stuk handbagage meegenomen worden met de maximum afmetingen van 35cm x 20cm x 20cm.

Check-in

Er is een internet check-in beschikbaar op de website van Vueling. Hiervan kan gebruik gemaakt worden tot van 7 dagen tot 1 uur voor vertrek.

Service

De service onderweg is erg eenvoudig. Op de luchthavens, vooral de Spaanse, is er een redelijk goede ondersteuning.

Vloot

De vluchten van Vueling worden uitgevoerd met vliegtuigen van het type Airbus A320. Vueling heeft een vloot van meer dan 100 vliegtuigen.

Historie

Vueling is in 2004 opgericht. Bij de beste low-cost airline verkiezing in 2006 bereikte Vueling de derde plaats. In 2008 is Vueling samen gegaan met Click Air, een andere Spaanse low-cost maatschappij.

Grootste pluspunt

Vueling biedt goede en goedkope rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Barcelona en Malaga en vele andere Spaanse bestemmingen.

www.vueling.com