Panorama

Goedkope Aegean tickets

Aegeanair

De luchtvaartmaatschappij Aegeanair is een Griekse airline en het aanbod van vluchten tussen Griekse steden en Europese bestemmingen groeit nog steeds. Aegean vliegt naar zowel internationale en vele Griekse bestemmingen en is een regionale partner van de vliegmaatschappij Lufthansa. De thuisbasis van Aegeanair is Athene International Airport in de Griekse hoofdstad Athene. Daarbij heeft Aegeanair een codeshare overeenkomst met een aantal andere airlines. Met codesharing bieden twee of meer luchtvaartmaatschappijen stoelen aan onder een eigen vluchtnummer op een lijnvlucht die wordt gevlogen door een van die maatschappijen.

Aegeanair heeft een uitgebreid routenetwerk in Europa en het Midden-Oosten. Als kleine maatschappij proberen ze beter te zijn dan hun concurrenten door zich als een “full-service carrier” aan te bieden. Zo krijg je als je Economy Class vliegt bijvoorbeeld altijd een warme maaltijd.

Aegean

Aegean goedkope vliegtickets

Sinds 2010 is Aegean ook lid van Star Alliance, een samenwerkingsverband tussen een aantal luchtvaartmaatschappijen waaronder Brussels Airlines, Singapore Airlines en EgyptAir. Het doel van de Star Alliance is om reizigers een gemakkelijke doorverbinding te geven en een uniforme servicekwaliteit aan te bieden. De grootste luchthavens waarvan Aegeanair goedkope vluchten aanbiedt zijn Thessaloniki International Airport, Athens International Airport en Larnaca International Airport op Cyprus.

De vloot van Aegeanair bestaat uit vliegtuigen van Airbus. Wekelijks vertrekken er voordelige vluchten van en naar Amsterdam Schiphol en de ticketbalie van Aegeanair bevindt zich op Schiphol in vertrekhal 3. Aan boord is er een entertainmentsysteem, hapjes en drankjes en kun je het tijdschrift “Blue Magazine” lezen.

Inchecken en aan boord bij Aegean

Bij Aegean kun je online inchecken. Dit is 48 uur tot 30 minuten voor vertrek mogelijk via de website of de mobiele app. Je zitplaats selecteren is gratis. Print je boardingpass uit of download deze op je mobiele telefoon. Inchecken op het vliegveld is ook mogelijk, dit kan ook tot 30 minuten voor vertrek. Na het inchecken kun je terecht bij de bagagepunten. Deze gaan 2 uur voor vertrek van je vlucht open.

Vergelijk snel de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een budget Aegeanair vliegticket. Kies voor een grote Europese stad zoals Berlijn, Napels, Budapest of Parijs of ga voor een Griekse vakantie naar bijvoorbeeld Mykonos, Kreta, Kos, Rhodos of Kalamata. Ook zijn er Aegeanair vliegtickets in allerlei prijsklassen beschikbaar naar onder andere Amman in Jordanië, Cairo in Egypte en Riyadh in Saudi-Arabië.

Boek je Aegeanair vlucht voor een lage prijs

Op Goedkopevliegtickets.nl vind je eenvoudig en snel een voordelige vlucht van de luchtvaartmaatschappij Aegeanair. Vergelijk de lage prijzen en boek het vliegticket voor het budget dat jij voor ogen hebt.