KLM - de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij

Over KLM

Voor de Nederlandse reiziger is de KLM erg waardevol. De KLM vliegt vanuit Schiphol rechtstreeks op veel belangrijke bestemmingen. Daarnaast zijn met een overstap vrijwel alle bestemmingen wereldwijd bereikbaar.

Aan boord

Afhankelijk van het type vlucht en de duur van de vlucht serveert de KLM verschillende maaltijden. Tevens kunnen er altijd gratis drankjes worden besteld bij een van de stewardessen. Tevens worden er verschillende films getoond en is er ook andere entertainment beschikbaar.

Toegestane bagage

De maximale hoeveelheid bagage die u mee mag nemen verschilt per klasse. Voor economy class is dit 1 stuk handbagage met de maximale afmetingen 55 x 35 x 25 cm en een klein persoonlijk item van max. 40 x 30 x 15 cm. Bij elkaar mag dit niet meer dan 12 kg wegen.

Check-in

Vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek kan bij de meeste KLM vluchten gebruik worden gemaakt van de KLM internet check-in. Uiteraard heeft KLM ook vele balies op de luchthavens waar kan worden ingecheckt.

Service

De KLM heeft een uitstekende service, zowel op de luchthavens als tijdens de vluchten.

Vloot

De vloot van KLM is erg gevarieerd. Er worden met name veel vliegtuigen van het type Boeing 737, Boeing 747 en Boeing 777 gebruikt.

Historie

KLM is opgericht in 1919 en is de oudste luchtvaartmaatschappij dat nog steeds onder haar originele naam vliegt. In 2003 is KLM gefuseerd met Air France waarmee een van de grootste luchtvaartondernemingen ter wereld ontstond.

Grootste pluspunt

KLM behoort tot de top 10 grootste luchtvaartmaatschappijen van de wereld. Er gaan KLM vluchten naar alle grote steden rechtstreeks vanaf de thuisluchthaven Amsterdam. Daarnaast hebben zij een uitstekende service voor, na en tijdens de vlucht.

www.klm.com